Een-op-een workshop Joomla

Heb jij inmiddels Joomla! ook ontdekt, maar worstel je er nog teveel mee?! Een troost... Je bent hierin geen uitzondering.

Joomla! wordt terecht geprezen als een van de beste Content Management Systemen. De mogelijkheden zijn voor sommigen zelfs overweldigend.

Joomla! is, eenmaal juist geinstalleerd en geconfigureerd, betrekkelijk eenvoudig vanaf je browser te beheren, zeer uitbreidbaar en betrouwbaar.

Echter... starten met Joomla is voor velen een behoorlijke klus die soms tot wat frustatie en/of irritatie en/of showstoppers kan leiden. Je hebt mogelijk inmiddels al heel wat gelezen over Joomla maar bent gewoon iemand die het eerst eens voorgedaan wilt hebben. Je hebt zelfs overwogen een (dag)training te volgen maar daar heb je geen zin, tijd of zoveel geld voor over!

Herken je dit? Neem het navolgende dan eens ter overweging mee...

Ik geef een-op-een Joomla workshops. Naar uw wens op mijn of uw lokatie werken we gericht aan het realiseren van uw Joomla-doel(en), bijvoorbeeld:

  • Installatie/configuratie van Joomla!
  • De mogelijkheden van Joomla! ervaren, begrijpen en kunnen toepassen
  • Een (eerste) Joomla! website ontwikkelen en bouwen
  • Uw huidige site ombouwen naar Joomla!
  • Joomla! uitbreiden met een of meer van de vele extensies
  • Je eerste eigen template ontwikkelen
  • (Content)beheer en onderhoud Joomla!-sites
  • Etc.


Spreken deze doelen u aan en wilt u deze efficienter en/of effectiever realiseren neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen wij dan deze doelen bespreken en omzetten in een of meer workshops. In deze workshop(s) werken we samen in een juiste mix van theorie en praktijk aan het realiseren van uw doelen. Dus met het vergroten van uw kennis en ervaring deze tegelijkertijd doelgericht inzetten.

Deze workshop kunnen naar wens op de dag of avond gehouden worden in blokken van drie uur, en dit dus naar keuze op mijn lokatie (Harderwijk) of die van u (straal van ong. 50 km rond Harderwijk).  

Mijn ervaring is dat zo'n drie sessies van drie uur voldoende zijn om onervaren website-bouwers (maar wel ervaren pc-gebruikers) in staat te stellen om zelfstandig het content-beheer van een op Joomla gebaseerde site uit te voeren. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar Joomla  installeren, configureren en de basis functies behandelen dan kan dat al in een workshop van drie uur.

Als uurtarief hanteer ik € 50 (excl. BTW). Daar komen dan evt. nog reiskosten bij. Ik hanteer graag het principe van maximaal één sessie (workshop) van maximaal drie uur per week om in de tussengelegen tijd ruimte te hebben om te oefenen/experimenteren/opdrachtjes uit te werken etc. In die tussengelegen periode lever ik (in de prijs inbegrepen) max. 1 uur per week ondersteuning op afstand (via email, telefonie, internet).

TIJDELIJKE AANBIEDING: 
Het tarief voor deze een-op-een workshop is € 45 per uur (excl. BTW en evt. reiskosten).

Ik heb de aankomende weken nog ruimte op enkele dinsdagavonden, woensdagen en donderdagavonden.

Gerelateerde informatie

  • Date: donderdag, 09 oktober 2014
  • Hits: 5903